Laat uw personeel naar een veilig kantoor terugkomen

Coronaproof kantoor

Coronaproof kantoor (1,5 meter economie)

De eerste fase van het ‘Corona-tijdperk’ zijn we voorbij. Ontkenning, verzet tegen maatregelen en frustraties hebben plaats gemaakt voor aanpassing aan de situatie en acceptatie. In grote lijnen doen we immers dezelfde dingen als voorheen, maar dan net even anders: namelijk vanuit huis. We vergaderen online, volgen een yogales of training online en borrelen zelfs met vrienden online. Het is business as usual met het gevoel: even doorbijten en dan is het voorbij.

Maar als we eerlijk kijken naar dat wat er gaande is, weten we dat de impact van Corona vele malen heftiger is dan ‘even op pauze’. Het is niet voor niets dat er gigantische economische steunpakketten worden afgekondigd en tegelijkertijd vinden er in de gezondheidszorg tragedies plaats die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Corona zal levensbepalend zijn voor iedereen die nu leeft. Er is een tijd vóór Corona en een tijd na Corona.

Op anderhalve meter werken

Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat we gaan accepteren dat wij anders moeten gaan denken en doen. Hoe sneller we de omslag maken, hoe soepeler de overgang zal zijn naar het ‘nieuwe normaal’: een nieuwe manier van werken op kantoor.

Vraag onze gepersonaliseerde brochure aan voor een coronaproof kantoor

1,5 meter hal

Waar houden wij rekening mee

Video afspelen

Offerte aanvragen

Working [Apart] Together

"iL Office speelt actief in op de behoeften van de klant, is doortastend in het nemen van besluiten, het stellen van doelen en het uitvoeren ervan. "

Vraag onze gepersonaliseerde brochure aan voor een coronaproof kantoor

Corona-proof kantoor

Gepersonaliseerde brochure aanvragen

Ontvang een op maat brochure voor een corona-proof kantoor